Wat kan ik voor jou betekenen?

Air Your Mind Counselling

Wat kan ik als studentencounsellor voor jou betekenen? Counselling is een laagdrempelige vorm van psychosociale hulpverlening bij diverse probleemsituaties, klachten en levensvragen. De meestal kortlopende gesprekstherapie is gericht op duurzame verandering. Na een aantal consulten zul je voelen dat je zelf weer grip krijgt op een lastige situatie of probleem. En meer dan dat. Je leert vaak ook de vaardigheden om vergelijkbare situaties in de toekomst beter te hanteren.

Geen wachtlijsten, geen reiskosten, snel deskundige hulp.


Blijf niet rondlopen met klachten, maar "Air Your Mind". Je staat er niet alleen voor.

Neem nu contact op.

Naast Nederlands kun je bij mij ook terecht met Engels of Frans.

Werkwijze

Je bent in goede handen. Je kunt bij mij rekenen op een betrokken, onbevooroordeelde en authentieke benadering. Ik zal actief naar je luisteren en door het stellen van vragen samen met jou proberen te ontdekken wat je probleem of klacht is, maar vooral ook hoe je het wèl wilt. Daarna bespreken we de voor jou meest effectieve manier om hier aan te werken. De nadruk zal altijd liggen op de oplossing en op jouw mogelijkheden. 
Bij mij krijg je dus geen "behandeling" volgens een bepaalde theorie. Ik maak soms wel gebruik van elementen uit verschillende psychologische stromingen, zoals ACT en cognitieve gedragstherapie.

Ik houd mijn kennis en vaardigheden op peil door nascholing, vakliteratuur en intervisie.

Na onze kennismaking kun je aangeven of je met mij in zee wilt gaan. In dat geval volgt een intakegesprek om de achtergrond van je hulpvraag in kaart te kunnen brengen.  

Ik zal ook aangeven wanneer ik denk dat je bij mij (vanwege de aard of de ernst van de problematiek) niet aan het juiste adres bent. 

Mijn begeleiding bestaat uit gesprekstherapie in de vorm van online videosessies van 45 minuten.
Klik hier voor de tarieven.