Mijn diensten & werkwijze

Air Your Mind Counselling

Wat kan ik als counsellor voor jou betekenen? Counselling is een toegankelijke vorm van psychosociale hulpverlening bij diverse probleemsituaties, stress-gerelateerde klachten en levensvragen. Het is kortlopende gesprekstherapie die gericht is op duurzame verandering. Zodat je na een aantal consulten zelf weer grip hebt op die lastige situatie of dat probleem. En meer dan dat. Je leert vaak ook de vaardigheden om vergelijkbare situaties in de toekomst beter te hanteren.


Blijf niet rondlopen met klachten, maar "Air Your Mind".

Neem vrijblijvend contact op.

Werkwijze

Je bent in goede handen. Je kunt bij mij rekenen op een betrokken, onbevooroordeelde en authentieke benadering. Na de HBO opleiding Toegepaste Psychologie heb ik de post-HBO opleiding tot Counsellor-psycholoog afgerond. Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, wat inhoudt dat ik Registercounsellor ABvC® ben. Dit is een garantie dat mijn kennis en vaardigheden op peil blijven.
Ik bied je graag de mogelijkheid vrijblijvend en kosteloos kennis te maken gedurende een half uur. Want het is belangrijk dat jij en ik op een prettige manier denken te kunnen samenwerken. Dat betekent dat ik ook zal aangeven wanneer ik denk dat je bij mij (vanwege de aard of de ernst van de problematiek) niet aan het juiste adres bent.
Na de eventuele kennismaking volgt een intakegesprek, waarna jij en ik al dan niet besluiten tot samenwerking.
De begeleiding bestaat uit gesprekstherapie. Deze therapie is kortlopend, dat wil zeggen dat in de meeste gevallen niet meer dan 6 à 10 sessies nodig zijn. Sessies duren maximaal 60 minuten. Online videosessies via een beveiligde omgeving vormen de kern van de begeleiding. Ook geef ik soms, in overleg, oefeningen mee.
Klik hier voor de tarieven (speciale studentenkorting).