Mijn diensten & werkwijze

Air Your Mind Counselling

Wat kan ik als counsellor voor jou betekenen? Counselling is een toegankelijke vorm van psychosociale hulpverlening bij diverse probleemsituaties, stress-gerelateerde klachten en levensvragen. Het is kortlopende gesprekstherapie die gericht is op duurzame verandering. Zodat je na een aantal consulten zelf weer grip hebt op die lastige situatie of dat probleem. En meer dan dat. Je leert vaak ook de vaardigheden om vergelijkbare situaties in de toekomst beter te hanteren.

Geen wachtlijsten, geen reiskosten, snel deskundige hulp.


Blijf niet rondlopen met klachten, maar "Air Your Mind".

Neem nu contact op.

Naast Nederlands kun je bij mij ook terecht met Engels of Frans.

Werkwijze

Je bent in goede handen. Je kunt bij mij rekenen op een betrokken, onbevooroordeelde en authentieke benadering. Ik zal actief naar je luisteren en door het stellen van vragen samen met jou proberen te ontdekken wat je problem of klacht precies is. Daarna gaan we op zoek naar de voor jou meest effectieve manier om hier aan te werken. Bij mij krijg je dus geen behandeling volgens een bepaalde theorie.  Ik maak soms wel gebruik van elementen uit verschillende psychologische stromingen, zoals ACT en cognitieve gedragstherapie.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor counsellors, waardoor de sessies vanuit de aanvullende verzekering vaak (deels) worden vergoed. Als Registercounsellor ABvC® houd ik gegarandeerd mijn kennis en vaardigheden op peil.

Ik bied je graag de mogelijkheid kosteloos kennis te maken gedurende een half uur. Want het is belangrijk dat jij en ik op een prettige manier denken te kunnen samenwerken. Dat betekent dat ik ook zal aangeven wanneer ik denk dat je bij mij (vanwege de aard of de ernst van de problematiek) niet aan het juiste adres bent.
Na deze eventuele kennismaking volgt een intakegesprek.
De begeleiding bestaat uit gesprekstherapie. Deze therapie is kortlopend, dat wil zeggen dat in de meeste gevallen niet meer dan 6 à 10 sessies nodig zijn. Sessies duren maximaal 60 minuten. Online videosessies via een beveiligde omgeving vormen de kern van de begeleiding.
Klik hier voor de tarieven.